Efter totalrenovering sætter Viebke & West farve på 226 almene boliger i Rødovre

Islevtoften II i Rødovre har været igennem en stor renovering, og efter 4 års arbejde er de 226 almene boliger igen klar til indflytning. Boligerne i forskellige størrelser skal bidrage til en varieret beboersammensætning i området, og som kronen på renoveringen har Viebke & West tilføjet farve til byggeriet.

Tæt på både København og grønne områder ligger 226 almene boliger i Islevtoften II i Rødovre, og efter en gennemgribende renovering kan beboerne igen flytte ind.

De 130 rækkehuse og 96 etageboliger fra 1958-1961 har ved renovationen bl.a. fået udskiftet terrændæk og vinduer, og så er de forsynet med nye, moderne køkkener og badeværelser. Rækkehusene har desuden fået nye, åbne trapper til 1. salen, imens lejlighederne er omdannet til tilgængelighedsboliger med adgang til elevator.

Som afslutning på renovationen har Viebke & West tilført farve til de almene boliger. Udbuddet blev vundet tilbage i 2017.

- Nu har vi afleveret projektet efter planen, fortæller Thomas Dalgaard, der er malermester hos Viebke & West. Han tilføjer:

- Det er blevet rigtigt flot indvendigt, hvor vi har stået for malingen. Som malermester og projektleder har jeg temmelig stor erfaring med renoveringer, og sådan nogle projekter er altid spændende. Der kommer nemlig altid noget uventet frem, når man begynder at skille projektet ad, og det kan kræve andre behandlinger end det foreskrevne. Her skal man som fagmand rådgive og hjælpe, så vi kan komme frem til et godt resultat.

God faglig sparring sætter prikken over i’et
Renoveringen af Islevtoften II har været et omfattende projekt, og det har de også mærket hos Skou Gruppen, der har haft tømrerentreprisen.

- Vi har bl.a. renoveret tage og udskiftet alt indvendigt gips, gulv og snedkerarbejde. Med så stort et projekt har vi været mange fagentrepriser inde over, og det kræver en del koordinering på kryds og tværs. Heldigvis har byggeledelsen gjort det godt, forklarer Emil Jensen, der er byggeleder hos Skou Gruppen. Han tilføjer:

- Vores samarbejde med Viebke & West har også været rigtigt fint, og vi har brugt hinanden til at sparre undervejs i projektet. Det kræver jo alligevel lidt, når man skal arbejde sammen om et projekt i 3-4 år.

Efter en lang renoveringsproces er der igen flyttet lejere ind i boligerne, der ejes af DAB Danmarks Almene Boliger. Herfra har beboerne rig mulighed for at nyde frisk luft, da rækkehusene har egen have, imens lejlighederne er forsynet med sydvendte altaner.

Hertil har beboerne adgang til selskabslokale, legeplads og boldbane, og så har de adgang til leje af garage eller carport.

Previous
Previous

Københavnsk kæmpe går sammen med malerfirma i Odense: ”Sammen skal vi erobre Fyn”

Next
Next

Viebke & West rykker ind i 6.000 lejemål