Danmarks største malerfirma får ny direktør

Kenneth Johansen indtræder d. 1. november som adm. direktør hos Danmarks førende malerfirma, Viebke & West. Den erfarne profil har fokus på at sikre den fortsatte vækst og sætte yderligere tryk på de bæredygtige ambitioner.

Kenneth Johansen er om nogen en profil, der har fingeren på malerbranchens puls.

De seneste godt og vel 20 år har han siddet med det øverste ansvar hos Beckers Maling/Tikkurila Danmark, men nu venter nye udfordringer for Kenneth Johansen, der d. 1. november indtræder som adm. direktør hos landets førende aktør i malerbranchen, Viebke & West.

— Når vi taler Viebke & West, taler vi en virksomhed, der har bidraget enormt til at fremme malerkulturen med innovation, socialt ansvar og bæredygtighed. Det arbejde glæder jeg mig til at støtte op om, og så er jeg både glad og stolt over at skulle være med til at lægge fremtidens retning for branchens ledende malerfirma, siger Kenneth Johansen.

(artiklen fortsættes under billedet)

Gensidig glæde                                     
Det er ikke kun Kenneth Johansen, der ser frem til at tage hul på dagligdagen hos Viebke & West. Det samme gør ejergruppen, der betragter tilgangen af deres nye adm. direktør som lidt af et scoop.

— Kenneth Johansen er uden tvivl en kæmpe kapacitet, som med sin enorme erfaring inden for branchen kommer til at løfte os som helhed. Det er ikke tilfældigt, at vi er gået efter netop ham, da vi er overbeviste om, at han med sin faglighed kan udvikle og styrke vores forretning, siger Jonas Hoffenberg på vegne af gruppen.

Han kalder Viebke & West en moderne virksomhed, hvor den grønne omtanke for mennesker og miljø er drivkraften. Det kommer til udtryk i deres anvendelse af 99% procent vandbaserede produkter og klimabevidste affaldssortering i forbindelse med projekter. Og så er de medlem af Green Building Council Denmark, der fremmer betingelserne for bæredygtigt nybyggeri og renovering.

—  Miljø og grønne løsninger er vores mærkesag, hvilket også er tilfældet for Kenneth Johansen. Vi ser ham som dén bæredygtige profil, der kan sikre os en førerposition inden for service og produkter, der bidrager til understøttelse af grønne byggerier, siger Jonas Hoffenberg.  

De lange perspektiver
Kenneth Johansen har klare ambitioner på vegne af sin nye arbejdsgiver. Han peger på fortsat vækst og den bæredygtige satsning som to afgørende fokusområder.

— Viebke & West er en velsmurt maskine med professionelle og dedikerede medarbejdere. Min opgave bliver at få hele organisationen til at trække i samme retning, så vi realiserer vores vækstpotentiale. Her handler det for mig om, at vi arbejder struktureret og i højere grad investerer i de langsigtede perspektiver, siger Kenneth Johansen.

En del af det langsigtede perspektiv har bæredygtighed som omdrejningspunkt.

— Jeg er og har altid været meget optaget af den grønne tænkning. Vi skal arbejde cirkulært i alt fra vores produktion til den måde vi bortskaffer og genanvender vores produkter. Både som virksomhed og som branche generelt har vi et ansvar for at bidrage til, at der hele tiden bliver taget skridt fremad i den grønne omstilling – her skal vi gå forrest, siger Kenneth Johansen.

Previous
Previous

Danmarks førende malerfirma vinder stort udbud